تایلند که تا سال ۱۹۳۹ به کشور سیام معروف بود تنها کشور جنوب شرقی آسیاست که هیچ وقت مستعمره غرب نبوده و همین نکته کمک زیادی کرده که این کشور غذاهای مخصوص خود را همچنان حفظ کند. برنج اصلی ترین ماده غذایی تایلند است که به دو دسته ی برنج سفید و برنج چسبناک تقسیم میشود. غذاهای تایلندی به ترکیب منحصربفرد طعم ها معروف هستند و با اینکه در مجموع تند و تیزند اما آشپزی تایلندی سعی کرده تا به دقت در غذاها انواع طعم ها را به تعادل برساند.
پس اولین نکته ای که در تایلند باید به آن توجه کنید میزان تندی غذاهاست.
1. تام یام گونگ (Tom Yum Goong)
نوعی سوپ بسیار تند تایلندی است که معمولاً با میگو تهیه میشود. این غذا، طعمِ ترش و تندی دارد و انواع متفاوتی از ادویه و سبزیجات در آن بکار میرود که برخی از آنها عبارتند از برگهای کفیر لایم، گالانگال، عصارهٔ لیموترش سبز و فلفل تند. در این سوپ بهجای میگو، گاهی از گوشت گاو، گوشت مرغ یا گوشت خوک هم استفاده میشود. این غذا را توریست ها به عنوان بوی تایلند میشناسند.
میزان تندی : بسیار تند
2. تام خا گای (Tom Kha Gai)
این سوپ شیرین و تند ملایم، واقعاً مناسب حس و حال گردشگرانی است که به تایلند سفر میکنند.
تام خا گای، سوپ مرغی است که با شیر نارگیل پخته میشود. برای تهیه ی این سوپ ابتدا مرغ ها به صورت نواری خرد میشوند و با موسیر و کوشنه و ……. به همراه شیر نارگیل و ساقه ی سنبل هندی طعم بی نظیری را خلق میکنند. معمولا این سوپ بی نظیر را با مواد غذایی همچون برگ کرفس و فلفل قرمز تزیین میکنند.
میزان تندی : تندی ملایم
3. پد سی ایو (Pad See Ew)
در اغلب غذاهای تایلندی از فلفل استفاده میشود و غذاها مزه ای تند دارند. ممکن است شما مزه تند را زیاد دوست نداشته باشید یا تندی برایتان مضر باشد. در این صورت میتوانید پد سی ایو را سفارش داده و با خیال راحت نوش جان کنید. پد سی از معدود غذاهای تایلندی است که در آن مزه فلفل احساس نمیشود و مزه سس سویا جای آن را گرفته است.
مواد غذایی تشکیل دهنده ی این غذا رشته فرنگی و برنج به همراه بادام و مرغ و تخم مرغ است.
رشته فرنگی مورد استفاده برای طبخ این غذا چسبنده و شیرین است تا به راحتی به چنگال بچسبد و خوردنش آسانتر باشد.
میزان تندی : تندی بسیار کم
4. پد تای (Pad Thai)
پدتای، محبوبترین غذای تایلندی ها : بسیاری از توریست ها و گردشگران تور تایلند حتی سخت پسندترینشان با تست کردن کمی پدتای، طرفدار پر و پا قرص این غذای تایلندی شده اند. پدتای غذای معروف کشور تایلند بوده و بسیاری از مردم دنیا با آن اشنا هستند.
برای تهیه ی این غذا در ابتدا نودل ها را به خوبی میپزند و سپس سرخ میکنند. سپس فلفل، بادام زمینی، میگو، لوبیا و تخم مرغ را به آن اضافه میکنند و در نهایت به همراه سس مخصوص غذاهای دریایی، طعم بی نظیری را بای این غذا به ارمغان میآورد.
میزان تندی : تندی ملایم
5. پد راپو مو ساپ (Pad Krapow Moo Saap)
پد راپو مو ساپ یک وعده ی غذایی کامل متشکل از برنج و گوشت های چرب است که ریحان و فلفل هایی که درشت خرد شده اند جزء طعم دهنده های اصلی این غذا محسوب میشوند.
از انجایی که تایلندی ها عاشق غذاهای تند هستند، به قدری در این غذا فلفل میریزند که پس از خوردن آن لب میسوزد.
این غذا که طعم تند و شیرینی دارد در پلو پز به همراه سس سویا و کمی شکر پخته میشود.
این غذا را معمولا با اسفناج و یا خیار تزیین میکنند.
میزان تندی : بسیار تند
شما بگویید
آیا به تایلند سفر کرده اید ؟ غذاهای دیگر تایلند را میشناسید ؟ میزان تندی غذاها برای شما چگونه بود ؟ تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پاسخ به نظر
پاسخ به نظر بستن *نام شما *ایمیل شما(اختیاری)
* پاسخ شما |
بستن ![]()
نام کاربری (شماره موبایل)
رمز عبور
نام کاربری (شماره موبایل)
کد امنیتی :
ورود
![]()
ارسال
![]() می خواهید ثبت نام کنید ؟ عضویت |