menusearch
mehnavaz.ir

بهترین کشور های جهان برای سفر در کرونا

سایت مهنواز در حال تکمیل اطلاعات جاذبه های گردشگری استان ها است
این سایت به فروش می‌رسد. با ایمیل mehnavaz@gmail.com در ارتباط باشید
مرجع تخصصی گردشگری و مهمان نوازیآگاهانه و با اخلاق سفر کنیم
جستجو
ورودعضویت
سفر و دیدنی ها
سفر و دیدنی ها

بهترین کشور های جهان برای سفر در کرونا

۱۴۰۰/۵/۱۸ دوشنبه
(0)
(0)
بهترین کشور های جهان برای سفر در کرونا
در کنار سایر مشکلات و مسائلی که همیشه در بعضی از کشورها وجود داشته، این بار کل دنیا درگیر همه‌گیری کرونا است. در این مطلب از سایت مهنواز همراه ما باشید تا به بررسی کشور های امن در دوره کرونا بپردازیم .

در سراسر دنیا بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها به خط مقدم مبارزه با کووید-۱۹ تبدیل شده‌اند. اما موفقیت در این مبارزه عمدتا به کارآمدی نظام درمانی هر کشور بستگی دارد.

بین توانایی یک کشور در مهار ویروس و توان نظام درمانی آن کشور ارتباط قابل توجهی وجود دارد.

 

ژاپن

ژاپن جایگاه دوم را در حوزه سلامت دارد و به خاطر برخورد اولیه‌اش با کووید-۱۹ با تمجید بسیاری روبه‌رو شده بود. البته اخیرا بر سرعت رشد تعداد مبتلایان افزوده شد و به همین خاطر دولت اعلام وضعیت اضطراری کرد. با این حال هنوز به خانه‌نشینی اجباری روی نیاورده است، چرا که نظام درمانی ژاپن توانسته است ویروس را در مراحل نخست بیماری مهار کند.

تست کرونا در ژاپن صرفا به افرادی ارائه می‌شود که علائم شدید داشته باشند، اما درمانگاه‌های محلی از همه مراجعان سی‌تی اسکن می‌گیرند. دکتر میکا واشیو، پزشک ساکن توکیو، می‌گوید "سی‌تی اسکن وجود سینه‌پهلو را حتی در بیماران بدون نشانه بیماری هم نشان می‌دهد و بیمار می‌تواند خیلی سریع برای درمان اقدام کند. این یکی از دلایل کمی موارد وخیم بیماری در ژاپن است."

از طرف دیگر، فرهنگ سلامت‌محور ژاپن نیز به کم کردن ضربه کووید-۱۹ کمک کرده است. او می‌گوید "خیلی از ژاپنی‌ها پیش از این هم از ماسک استفاده می‌کردند، مخصوصا در بهار و زمستان. ۶۰ درصد مردم هم سالانه برای بررسی وضعیت سلامتی خود به پزشک مراجعه می‌کنند و سعی می‌کنند زندگی سالمی داشته باشند. این هم دلیل دیگری برای کمی موارد وخیم است."

 

کره جنوبی

این کشور که در رتبه چهارم قرار دارد به خاطر تجربه مهار شیوع بیماری مرس در سال ۲۰۱۵ وضعیت خوبی برای برخورد با کووید-۱۹ داشت. بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی امکانات لازم را در اختیار داشتند و آموزش دیده بودند. از ۴۵۰ هزار نفر تست گرفته شده است و تعداد مبتلایان جدید کمتر شده است.

ماهیت نظام درمانی این کشور هم به تشخیص و درمان زودهنگام کووید-۱۹ در جامعه کمک کرده است. سرویس بیمه سلامت ملی این کشور همه مردم را پوشش می‌دهد. دکتر برندون سو، پزشک ساکن سئول، می‌گوید "بیمه عمومی سلامت همگانی و تعیین قیمت‌ها توسط دولت هزینه درمان را پایین آورده است و در کنار خدمات پولی باعث شده است تا تست آزمایشگاهی و سی‌تی اسکن در مقیاس وسیعی انجام شود. بسیاری از مبتلایان به کووید-۱۹ خیلی سریع پیدا شدند و تحت درمان قرار گرفتند."

 

اسرائیل

این کشور در جایگاه یازدهم جدول قرار دارد و خیلی سریع به شیوع ویروس کرونا واکنش نشان داد. اجتناب از سفر به مناطق درگیر بیماری و قرنطینه خانگی برای کسانی که از این مناطق به اسرائیل برمی‌گشتند از اواخر ماه ژانویه ابلاغ شد و به پایینتر بودن نسبی آمار مبتلایان و بستری‌شدگان منجر شد.

دکتر ختام محسن، استاد همه‌گیرشناسی و پیشگیری پزشکی در دانشگاه تل‌آویو، می‌گوید "آزمایشگاه مرکزی ویروس‌شناسی خیلی سریع تست تشخیص مولکلی لازم را تهیه کرد و بین آزمایشگاه‌های سراسر کشور پخش کرد. سرانه تست کرونا در اسرائیل یکی از بالاترین‌ها در دنیا است."

 

آلمان

این کشور در جایگاه دوازدهم جدل رده‌بندی قرار دارد و نسبت به همسایه‌های اروپایی خود مرگ‌و‌میر کمتری تجربه کرده است. اما کارشناسان می‌گویند که خطر هنوز رفع نشده است.

فرانسیس د واریکور، متخصص علوم مدیریت در مدرسه مدیریت و فناوری اروپا در برلین، می‌گوید "تعداد تست بسیار زیاد در آلمان می‌تواند باعث ایجاد توهم در کارآمدی نظام درمانی و همچنین میزان واقعی مرگ‌ومیر در مقایسه با دیگر کشورها شود." با این حال تست گسترده مردم به مقامات اجازه داده است تا بیماران و مبتلایان بی‌علامت را از بقیه جدا کنند و مانع شیوع بیشتر ویروس شوند.

 

استرالیا

این کشور که توانسته است نرخ افزایش مبتلایان به کووید-۱۹ را به کمتر از ۵ درصد محدود کند، در رتبه هجدهم قرار دارد.

نظام سلامت ترکیبی استرالیا، مخلوطی از بیمه سلامت همگانی و بیمه‌های خصوصی، به این کشور اجازه می‌دهد تا به خوبی با این قبیل مشکلات برخورد کند. دکتر الکس پولیاکف، استاد دانشگاه ملبورن، می‌گوید "تصمیم دولت‌ مرکزی و دولت‌های ایالتی این بود که همه عمل‌های غیرضروری به تعویق بیافتند. به این ترتیب بیمارستان‌های خصوصی توانستند در حالت آماده‌باش قرار بگیرند." این کار، به همراه وعده دولت مبنی بر پرداخت هزینه‌های بیمارستان‌های خصوصی، به دو برابر شدن ظرفیت نظام درمانی دولتی منجر شد.

 

سنگاپور

به گزارش اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ، روز سه شنبه نشریه نیوزلند هرالد با استناد به تحقیق انجام شده اعلام داشت: سنگاپور در رتبه بندی امن ترین کشورها در طی شیوع ویروس کرونا از نیوزیلند پیشی گرفته است.

به گفته وی، دلیل این امر بالا بودن میزان واکسیناسیون مردم و مبارزه موثر با شیوع ویروس کرونا در داخل کشور بود.

نشریه نیوزلند توسط بلومبرگ، در رتبه بندی نوامبر ۲۰۲۰ در رتبه اول قرار گرفت.

با این حال، پس از آغاز اقدامات ملی واکسیناسیون علیه ویروس کرونا، مقام اول را به سنگاپور از دست داد، تقریباً ۲۰٪ از جمعیت آن قبلاً واکسینه شده اند.

شاخص های کلیدی برای محاسبه موقعیت کشور در رتبه بندی، داده ها در مورد تعداد کل موارد، میزان مرگ و میر تعداد افراد آزمایش شده و اطلاعات در مورد میزان واکسیناسیون بود.

سنگاپور نمره ۷۹.۷ و نیوزلند ۷۹.۶ را کسب کرده است. استرالیا ۷۶.۲ امتیاز و اسرائیل ۷۴.۹ امتیاز نیز به ترتیب در جایگاه های سوم و چهارم قرار گرفتند.

روسیه ۶۰.۹ امتیاز در این رده بندی در رده ۲۲ قرار دارد و پرتغال و اسپانیا ۵۹.۷ امتیاز برای هر دو کشور، همچنین ایرلند ۵۷.۷، آلمان ۵۴.۹ امتیاز و اتریش ۵۴.۲ امتیاز جلوتر است.

در این رتبه بندی، که شامل ۵۳ کشور جهان است، آرژانتین ۴۱.۴ امتیاز، لهستان ۴۰.۶ امتیاز و برزیل دارای ۳۹.۱ امتیاز است.

 

کانادا

اما در در یک رتبه بندی دیگری مشخص شد کانادا یکی از امن ترین کشورها در دوره کرونا بوده است. گزارش ارزیابی و رتبه بندی در ماه جاری توسط Deep Knowledge Group ارائه شده است که بر ایمنی منطقه ای در طول همه گیری کووید ۱۹ متمرکز است.

نمودار، ثبات اقتصادی، اجتماعی و سلامت ۲۰۰ کشور جهان را به همراه نقاط قوت و ضعف‌ آنها در برابر بحران فعلی سلامت و اقتصادی نشان می‌دهد.

از بین مکان های مورد تجزیه و تحلیل و رتبه بندی، کانادا در جایگاه دوازدهم قرار گرفت و به همین دلیل در طول همه گیری ها یکی از امن ترین مکان های جهان محسوب می‌شود.

کانادا تنها کشور در آمریکای شمالی و جنوبی است که در جمع ۴۰ کشور در رتبه برترین ها از نظر ایمنی و سلامت در دوره همه گیری قرار داد.

در تجزیه و تحلیل عملکرد هر کشور، ۱۳۰ عامل کیفی و کمی در نظر گرفته شده است. کشورها در مواردی مانند کارآیی قرنطینه، مدیریت بحران دولت، نظارت و تشخیص کووید ۱۹، آمادگی در مراقبت های بهداشتی، تاب آوری منطقه و آمادگی در مواقع اضطراری مورد قضاوت قرار گرفتند.

کانادا در مجموع نمره ۶۹۹ را کسب کرد که تنها ۵۳ امتیاز کمتر از امتیاز سوئیس، رتبه یک این فهرست است. سوئیس در آمادگی در مواقع اضطراری و نظارت و تشخیص کووید ۱۹ امتیازات بالاتری کسب کرد.

کمترین امتیاز کلی کانادا برای آمادگی در مراقبت های بهداشتی و بالاترین امتیاز برای کارآیی مدیریت بحران دولت فدرال بود. در این فهرست کانادا قبل از کشورهایی مانند نروژ، دانمارک، هلند و مجارستان قرار دارد.

در این رده بندی، ایالات متحده در جمع ۵۰ کشور برتر هم نیست. این کشور در مکان ۵۸ قرار گرفت. از ۲۳ ژوئن، کانادا کمی بیش از ۱۰۱هزار مورد تایید شده کووید ۱۹ و مرگ و میر بیش از ۸،۴۳۶ نفر را داشته است.

سوئیس با بیش از ۳۱۰۰۰ مورد مبتلا و تقریبا ۲،۰۰۰ مرگ و میر در جایگاه اول است. در انتهای فهرست، سودان جنوبی قرار گرفته است، این کشور در حال حاضر ۱۹۱۶ مورد مبتلا به کووید ۱۹دارد.

 

شما بگویید

به نظر شما امن ترین کشور های جهان از لحاظ ایمنی و بهداشتی در دوره کرونا کدام کشور ها هستند و آیا به نظرتان سفر کردن در این دوره صحیح است ؟ اگر در دوران کرونا به کشوری سفر کرده اید تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

 

منبع : bbc.com _ khabarcanada.ca

 

ارسال دیدگاه ( 0 نظر )
در صورتیکه می‌خواهید دیدگاه شما با نام کاربریتان ثبت شود وارد شوید دیدگاه شما با نام کاربری ثبت می‌شود

پاسخ به نظر
پاسخ به نظر
بستن
*نام شما
*ایمیل شما(اختیاری)
پاسخ شما با نام کاربری ثبت می‌شود
* پاسخ شما

دانشنامه
گردشگری پایدار _ Sustainable Tourism _ به این معناست که صنعت گردشگری در عین سوددهی اقتصادی و اجتماعی، کمترین تاثیر مخرب را بر تاریخ و فرهنگ جامعه میزبان و همینطور محیط زیست داشته باشد و در حفظ و بهبود وضع آن تلاش کند.
رفتن به بالا
بستن
ورود به مهنوازورود به مهنواز
کد امنیتی :کد امنیتی
می خواهید ثبت نام کنید ؟
عضویت